Merk: SKU: FQ8015-015SUIT

Bestel hier direct en snel het officiële Liverpool tech pack joggingpak 2023-2024 voor volwassenen. Dit tech fleece pak wordt dor de spelers van Liverpool FC met name gedragen tijdens het reizen naar de wedstrijden of het verblijf in het hotel voorafgaande aan de wedstrijden van de club tijdens het seizoen 2023-2024. Dit is een perfect trainingspak om in te chillen en de club mee aan te moedigen. Dit joggingpak kun je vanaf nu bestellen in de maten S, M, L, XL en XXL. Het pak bestaat uit een tech fleece vest en joggingsbroek. 

Het Liverpool Tech Fleece vest is geheel in stijl van de kleuren van het 3e voetbalshirt van Liverpool FC. Het vest is namelijk volledig grijs en bevat een capuchon. Verder wordt het jack gekenmerkt door de zwarte v-baan over de borst, welke geïnspireerd is door de chevron van de Nike windrunners. De windrunners van Nike bevatten al sinds 1978 deze chevron. Het jack bevat ook twee zakken en is bovendien uitgerust met een doorlopende rits. Op de borst staan de logo's van de club en Nike.

De Nike Liverpool FC tech fleece joggingbroek 2023-2024 is volledig grijs en bevat de logo's van de club en Nike aan de bovenkant. De bovenkant van de joggingbroek is uitgerust met een elastische tailleband met een trekkoord om de pasvorm mee aan te passen. De onderkant van de trainingsbroek bevat cuffs, waardoor deze broek perfect aansluit op de benen. De joggingbroek is verder uitgerust met twee zakken en bevat ook nog een extra zak met een rits. Dit trainingspak is gemaakt van de Nike tech fleece stof. Dit betreft een combinatie tussen katoen (66%) en polyester (34%). Deze stof heeft als kenmerk dat het zowel van binnen als van buiten zacht en glad aanvoelt. Bovendien houdt deze stof je warm, zonder extra volume.

Koop deze producten